Remont salonu

fabiola

Remont salonu

Post autor: fabiola »

Cześć, wiem, że macie problem z dobraniem odpowiednich spraw, ale dla mnie ważne jest coś takiego jak salon z kominkiem jak dobrać kolory muszę wiedzieć i co tak naprawdę się w tym sprawdza. Dlatego czytam poradniki, ale i Wasze podpowiedzi będą dla mnie ważne.
kowalska2

Re: Remont salonu

Post autor: kowalska2 »

Trzeba pamiętać o różnych sprzętach domowych i dodatkach do nich. Na pewno przyda się telewizor. Najróżniejsze telewizory ma w swojej ofercie polska firma Manta: emanta/pl/telewizory-50-cali . Zachęcam do zapoznania się z ich ofertą.
ziomka

Post autor: ziomka »

Uważam, że warto postawić na design. Dlatego jeśli chodzi o meble do salonu to ja polecam rzucić okiem na takie oryginalne sofy: meblostrefa/pl/pl/p/Sofa-na-nozkach-nowoczesna-DALIA/3039 . Sądzę, że te wyjątkowe meble mogą się Wam spodobać.
lanca

Post autor: lanca »

Podczas remontów zawsze powstaje wiele śmieci, a najbardziej uciążliwy jest gruz, ceramika itd. Dlatego wydaje mi się, że najlepiej jest wynająć specjalne kontenery od dkm-odpady/pl/pl/regions/lodz by mieć gdzie to wszystko wyrzucać
lisicaa

Post autor: lisicaa »

Ja również będę brać sie za remont bo wilgoć zaczęła mi wychodzić w salonie, mieszkam na parterze i chyba idzie od piwnicy, na szczęście mojej więc mam łatwy dostęp. Myślałam o wynajęciu takiego https://optimal-osuszanie.pl/wynajem-osuszaczy/ osuszacza który pomógłby mi w osuszeniu całej piwnicy i gołej cegły jak skuje tynk w salonie.
fabiola

U mnie sporo do powiedzenia ma na przykład mój narzeczony i dla niego najsłynniejsi malarze niemieccy to coś ważnego, więc w domu stawiamy na to odpowiednio. Wiem, że wrażenia są różne, jak i kwestie pomysłów, ale z czasem wszystko się uda i znajdziemy odpowiednie kwestie.
dinks

Post autor: dinks »

Jeśli szukasz kogoś do takich prac, to polecam tutaj wystawić za darmo ogłoszenie - https://pracownikbudowlany.pl/PL/oferta ... onczeniowe Ogólnie wykonawców jest mnóstwo, więc jeśli tylko chcesz, to na pewno kogoś znajdziesz.
Kwestia taka, jakie macie oczekiwania - po prostu bardzo konkretnie to opisz.
fabiola

Jakie agregaty do malowania ścian możecie polecić? Dla mnie to naprawdę ważne, ale jak już, to chętnie sprawdzę, jakie macie ogólnie metody malowania. Chętnie poznam, bo może akurat nie za bardzo idę w to, co powinnam. Warto czasem jednak kogoś posłuchać w danym obszarze.
ODPOWIEDZ