Serwis samochodowy

Awatar użytkownika
Lustria

Serwis samochodowy

Post autor: Lustria »

Poszukuję dobrego i sprawdzonego serwisu samochodowego w Katowicach. Korzystacie z takich usług i możecie polecić kogoś konkretnego? Wczoraj poszperałem trochę w sieci na ten temat i trafiłem na tą stronę https://auto-klinika.pl/. Co sądzicie o tej firmie? Może ktoś z was korzystał już z ich oferty? Z tego co widzę to mają oni dużo pozytywnych opinii. Rzeczywiście są oni godni zaufania? Wyglądają na profesjonalistów w tej dziedzinie. Bardzo zależy mi na porządnej robocie. Dajcie znać proszę co myślicie o tym, wielkie dzięki za waszą pomoc!
Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć.
Olka

Re: Serwis samochodowy

Post autor: Olka »

A co sądzicie o firmach, które świadczą usługi tzw. mechanika mobilnego? Ja ostatnio widziałam ofertę takiej firmy z Warszawy na stronie internetowej mobilnymechanik.waw/pl. Czy Waszym zdaniem warto z tego skorzystać w razie potrzeby?
RafalCraft

Post autor: RafalCraft »

Jeżeli potrzebujesz wymienić olej w swoim samochodzie to polecam skorzystać z usług serwisu OMT w Tarnowie omt-serwis/pl/usluga/wymiana-oleju/. Pracują tam sami fachowcy :)
ziomka

Post autor: ziomka »

Myślę, że może Was zainteresować także holowanie i transport pojazdów Wrocław: holowanie.wroclaw/pl/ . Firma ta oferuje najróżniejsze usługi transportowe. W celu omówienia szczegółów polecam kontaktować się bezpośrednio z nimi.
BeataE0020

Post autor: BeataE0020 »

Jeżeli szukacie serwisu, w którym naprawicie wał napędowy w swoim samochodzie to z czystym sumieniem polecam takiewaly/pl/ :) Miałam okazję korzystać z ich uslug i wszystko przebiegło bez zarzutu.
klaska

Post autor: klaska »

ja jestem na przykład z Warszawy ale jeśli chodzi o serwisy samochodowe to szukam zwykle tych, z podwarszawskich miejscowości ( tu chodzi głównie o niższe ceny napraw). w Markach działa na przykład https://automatraszek.bosch-service.pl/pl/, szeroki wachlarz usług a do tego dogodne terminy.
ODPOWIEDZ